the fashion signature

the fashion signature

Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Αυτά που λατρεύουν οι γυναίκες και μισούν οι άνδρες!







Προσοχή κορίτσια!Ενώ εμείς προσέχουμε τόσο την εμφάνισή μας καθημερινά υπάρχουν κάποια πράγματα τα οποία οι άνδρες βρίσκουν τελείως απωθητικά!

Τα Peplums
Τα μπλουζάκια που τόσο έχουν φορεθεί φέτος θεωρούν ότι είναι χρήσιμα μόνο για να κρύψουν μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη...Οπότε προσοχή για μην υπάρχουν παρεξηγήσεις!






















Σκουφάκια
Δεν τους αρέσουν όταν οι κοπέλες φοράνε σκουφιά στην κορυφή του κεφαλιού τους σκεφτόμενοι ότι δεν τα φοράνε για το κρύο αλλά, έτσι απλά χωρίς κανένα λόγο.




















Τα πολύ κοντά μαλλιά
Τα κοντά μαλλιά, που μπορεί εσένα να σου ταιριάζουν άψογα στο πρόσωπο σου και στο γενικότερο στιλ σου αλλά εκείνοι βρίσκουν περισσότερο θηλυκά τα μακρυά και πλούσια μαλλιά



Μεγάλοι φιόγκοι
Οποιοσδήποτε μεγάλος φιόγκος στα μαλλιά τους απωθεί και ο λόγος είναι πως θεωρούν πως δεν ταιριάζουν στην ηλικία σου, ειδικά αν έχεις περάσει το δημοτικό.

fiogkoi


Ψεύτικα νύχια
Η αλήθεια είναι πως δεν τους αρέσει ο,τιδήποτε είναι ή δείχνει ψεύτικο.

pseftikanyxia


Μακιγιάζ ματιών
Το πολύ έντονο μακιγιάζ ματιών δεν τους αρέσει καθόλου.

entonamatia

Πανύψηλα τακούνια
Δεν τους αρέσει καθόλου να βλέπουν γυναίκες να φοράνε τόσο άβολα πανύψηλα τακούνια τα οποία τις δυσκολεύουν να περπατήσουν και για τα οποία παραπονιούνται όλο το βράδυ ότι πονάνε τα πόδια τους.


















Υ.Γο γεγονός ότι στους άντρες δεν αρέσουν κάποια πράγματα πάνω μας δεν σημαίνει ότι πρέπει να αλλάξουμε τις στιλιστικές μας επιλογές και εξάλλου είναι πολύ περισσότερα αυτά που εμείς μισούμε πάνω τους και απλά δεν τα αλλάζουν ποτέ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου